Visie

  “Ontwerpen is voor mij een zoektocht waarbij ik obstakels …

 

Ontwerpen is voor mij een zoektocht waarbij ik obstakels overwin door met creatieve oplossingen te komen. Al doende kom ik op ideeën, zie ik waar ik de schoonheid kan halen”.

Ieder project is een uitdaging.  Ieder ontwerp het resultaat van een pragmatische zoektocht naar een balans tussen leven, werken en omgeving. Sinds jaren werkt Monique Stevens als interieurontwerper voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Creativiteit, functionaliteit en een flinke dosis intuïtie leiden tot individuele, op maat gemaakte oplossingen. Deze oplossingen zijn vaak niet de meest voor de hand liggende maar geven nét de extra dimensie aan het ontwerp.

“Voor mijn opdrachtgevers ga ik terug naar de essentie van het wonen zoals ik dat zie: een plek waar je energie krijgt maar waar je tegelijkertijd tot rust kunt komen. Kortom een plek  vol inspiratie waar je kunt doen wat je graag doet in het leven”.

In het proces van de renovatie zijn communicatie en vertrouwen essentieel. Wederzijds vertrouwen tilt een verbouwing naar een hoger niveau. Fijne communicatie (en een beetje humor) maken het proces inspirerend en efficiënt voor alle partijen.