Werkwijze

“the key to great design is capturing the spirit of the cliënt and essence of the space”

the key to great design is capturing the spirit of the cliënt and essence of the space

De basis van ieder ontwerp ligt in een uitgebreid gesprek waarin Monique zoveel mogelijk van uw persoonlijke wensen en ideeën zal optekenen. Vervolgens zal zij tijdens haar eerste ontwerp uren aan de slag gaan om deze informatie te verwerken in een of meerdere veranderingsvoorstellen.

In de eerste bespreking van het ontwerpplan worden de voorstellen gepresenteerd in 2D en/of 3D impressies en moodboards. Het ontwerp wordt kritisch beoordeeld zodat in het tweede ontwerpblok het plan kan worden aangescherpt en afgesteld.

In de tweede ontwerpfase worden de uitgangspunten verder gedetailleerd naar materialen, kleuren en licht- en electraplan. Dit geheel vormt de basis van de renovatie.

Aan de hand van de technische omschrijving kan Monique u begeleiden bij het zoeken naar de geschikte uitvoerders. Tijdens de uitvoering kan desgewenst met regelmaat worden toegezien op de verwezenlijking van het ontwerp.

Na uitvoering van de technische renovatie kan Monique geheel of gedeeltelijk de stoffering, meubilering, verlichting en aankleding verzorgen.